IBAN: NL61ABNA 0621957739

Pal naast het Togetherhome is begin 2024 een multifunctionele hal in gebruik genomebn. Dit gebouw wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Het is met een doorgang verbonden aan het Togetherhome. Het geeft de mogelijkheid om met alle bewoners, het zorgpersoneel en eventuele
Food sponsors tegelijkertijd te eten. Dat was voor de realisatie van het gebouw niet mogelijk. Ook wordt het gebouw gebruikt worden voor dagbesteding voor de mensen met een beperking van het Togetherhome. Daarnaast wordt het beschikbaar gesteld voor mensen uit de omliggende dorpen om er hun verjaardag of bruiloft te vieren.
In de komende jaren is het de bedoeling een verdieping op de multifunctionele hal te bouwen (daar is bij de constructie al rekening mee gehouden) om plaats te kunnen bieden voor educatie en opvang van straatkinderen uit de buurt, voor workshops en educatie aan (jonge) vrouwen om ze maatschappelijk weerbaarder te maken en voor bijeenkomsten van vrouwengroepen voor het oprichten van een eigen bedrijfje.

De multifunctionele hal naast het Togetherhome..
Samen aan tafel in het multifunctionele gebouw.